Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Anne Knol in Scharnegoutum (Sneek)

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan heel goed dat all-seasonbanden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Anne Knol beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden, raadt Vakgarage Anne Knol zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden, adviseert Vakgarage Anne Knol winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

All-seasonbanden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all-seasonbanden een verstandige keuze. All-seasonbanden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Anne Knol gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar autobanden in Scharnegoutum (Sneek) (Friesland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen.

Banden van verschillende merken

Vakgarage Anne Knol biedt u banden aan van merken als VIking, Bridgestone, Continental, DUnlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Scharnegoutum (Sneek) bent u Vakgarage Anne Knol altijd aan het juiste adres.

Contactgegevens

Vakgarage Anne Knol
Trekdyk 14
8629 EG

tel.: 0515-412212
mail: info@anneknol.com