Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Anne Knol in Scharnegoutum (Sneek)

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Anne Knol beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Anne Knol zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter. 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Anne Knol winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. 

All Season banden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Anne Knol gebruik te maken van zomer- en winterbanden. 

Bent u op zoek naar autobanden in Scharnegoutum (Sneek) (Friesland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen. 

Banden van verschillende merken

Vakgarage Anne Knol biedt u banden aan van merken als Viking, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Scharnegoutum (Sneek) bent u bij Vakgarage Anne Knol altijd aan het juiste adres! 

Maak nu een afspraak

Contactgegevens

Vakgarage Anne Knol
Trekdyk 14
8629 EG Scharnegoutum (Sneek)

tel.: 0515-412212
mail: info@anneknol.com

25_Blok_Winterband_Velg.jpg