HeaderShowroomKnol

SHOWROOM

In onze showroom vindt u ons occasion aanbod. Het wisselende aanbod van occasions biedt u een ruime keuze. Verschillende merken, modellen, prijzen en kleuren. Zo is er altijd wel een auto die aan uw wensen voldoet. 

Wij willen ons onderscheiden in de markt niet door de goedkoopste te zijn maar door onze service en garantie afhandeling. De occasions duurder dan €4500 worden alleen verkocht met BOVAG garantie. Alleen op deze manier kunnen wij u de service en de zekerheid bieden die Vakgarage Anne Knol sinds 1988 zo hoog in zijn vaandel heeft staan. Je kunt het ook wel geen gezeur garantie noemen. Als er in de eerste 6 maanden iets aan u auto mankeert wordt dit gewoon verholpen punt. Ook worden deze auto`s afgeleverd met een grote beurt en een nieuwe APK tevens krijgt u 1 jaar mobiliteitsgarantie die geldig is in heel Europa. Deze zaken vinden wij bij Vakgarage Anne Knol heel normaal.

Ook kunnen wij samen met u zoeken in onze BOVAG-occasion database. U kunt op uw gemak "shoppen" terwijl kinderen zich kunnen vermaken in ons kinderhoekje. Aan onze gezellige stamtafel kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee rustig nadenken om tot een goede koopbeslissing te komen.

Wij kunnen via ons uitgebreide netwerk van VAKGARAGE en BOVAG de juiste auto voor u vinden. Het voordeel voor u is, ook al komt de auto uit Limburg, dat de BOVAG-GARANTIE en Vakgarage Anne Knol service regelen voor u!