vakgarage_29

REMSCHIJVEN AFDRAAIEN

Trilt uw stuur of rempedaal als u remt? Of zijn er piepende of knarsende geluiden te horen bij het remmen? Dan is het mogelijk dat uw remschijven verbogen of beschadigd zijn. Niet comfortabel en sowieso niet veilig!

Bij Vakgarage Anne Knol kunt u uw remschijven laten afdraaien. Om veiligheidsredenen is het belangrijk om de remmen goed te onderhouden. Bovendien vermindert het rijcomfort enorm door een beschadigde remschijf.

Mocht u problemen hebben met uw remmen, neem dan contact met ons op en wij checken of de remschijf nog afgedraaid kan worden. Afdraaien is mogelijk als er niet te veel slijtage is. Bij het afdraaien van een remschijf worden oneffenheden gladgestreken zodat de remschijf weer lekker glad is.

Belangrijk: Laat uw remblokken altijd direct vervangen na het afdraaien! De oneffenheden op de remschijf hebben ervoor gezorgd dat de blokken gegroefd zijn, waardoor het remvermogen sterk afneemt. Nieuwe remblokken hebben optimaal grip op uw afgedraaide remschijven en uw auto remt weer zoals het hoort.